marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Bonussen

Bookmakers bieden veel verschillende promoties en bonussen aan en doen met acties en promoties hun uiterste best om jou als (beginnende) voetbalgokker welkom te heten. Maar ook om je als speler te behouden. We hebben de belangrijkste bonussen voor je op een rijtje gezet. 
Let wel: alle (welkomst) bonussen bij bookmakers gelden vanaf 24+.

Fee bets

Een freebet is een gratis weddenschap en de ideale manier om een bookmaker en goksite uit te proberen en daarnaast kun je ook nog eens risicoloos geld winnen!

Een free bet wordt ook vaak aangeboden als welkomstbonus of loyaliteitsbonus.
Als welkomstbonus soms wel onder voorwaarde van een minimaal stortingsbedrag en als loyaliteits bonus vaak voor een specifieke sport of competitie.   

Stortingsbonus

Een stortingsbonus is een bonus die je ontvangt bij een storting in de vorm van een welkomstbonus of reload bonus. Stortingsbonussen komen praktisch altijd met een bonuspercentage van tussen de 25 en 200%.

 

Het meest voorkomende is de stortingsbonus van 100% oplopend tot een maximum bedrag in euro’s.

Welkomstbonus

Een welkomstbonus is een bonus die jij ontvangt als je je als nieuwe speler aanmeld bij een bookmaker en goksite. Deze bonus is eenmalig geldig alleen als nieuwe speler.


Welkomstbonussen zijn er in veel varianten: van stortingsbonus, freebet, gratis spins, risk free bet, gratis weddenschappen tot free spins.

Populaire bookmakers met goede bonussen

JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250