marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Arsenal

Arsenal speelt al jaren aan de top van de Premier League.
Even wat feiten op een rijtje. Arsenal is opgericht in oktober 1886 en sinds de oprichting van de Premier League is Arsenal een prominente club in de UK.
Een paar belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van Arsenal; ze zijn al 13 keer landskampioen geweest en hebben 14 FA Cups binnengehaald. Daarnaast, vanaf 1993, zes keer op de tweede en vijf keer op de derde plaats geëindigd.
Bekende spelers zijn natuurlijk Dennis Bergkamp en Robin van Persie.
Arsenal 1905
De thuishaven, het Emirates Stadium met een capaciteit van meer dan 60.000 toeschouwers, is het op twee na grootste stadion in Engeland.
Het gegeven dat Arsenal al zo lang aan de top speelt, maakt de club interessant om op te wedden.
En waar wordt het meest op gewed in de Premier League?
Het wedden op de winnaar van Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Of wel, er wordt gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Arsenal

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Arsenal aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Arsenal.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Premier League nieuws-feed

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?