marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Aston Villa

Aston Villa speelt al jaren in de Premier League.
Even wat feiten op een rijtje. Aston Villa is opgericht in 1874 en was één van de oprichters van de Football League. Aston Villa heeft jaren zowel in de Premier League als Football League vertoeft, maar is na een promotie in 2019 weer terug op het hoogste niveau. En paar belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van Aston Villa: één keer in seizoen 1982/82, de Europacup gewonnen en wel 11 keer de UEFA cup gespeeld.
Villa Park Stadion
De thuishaven van Aston is Villa Park met een capaciteit van meer dan 42.000 toeschouwers.
Omdat Aston Villa zowel in de Premier League als Football League bivakkeert, is het een interessante club om op te wedden.
Waar wordt verder het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Aston Villa

Aston Villa is heel populair bij bookmakers. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op Aston Villa bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Aston Villa.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Premier League nieuws-feed

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?