marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Bournemouth

Bournemouth is opgericht in 1899 en heeft heel lang in de middenmoot van het Engelse voetbal gespeeld. Maar in 2015 promoveerde de club voor het eerst in de geschiedenis naar de Premier League.
De club heeft vanaf 2009 een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt, van bijna degradatie uit de Football League Two naar promotie naar de Football Leagea One en uiteindelijk naar de Premier League. Dit kun je dan ook wel als het grootste succes van Bournemouth beschouwen.
Engels voetbal
De thuishaven van Bournemouth is het Dean Court met een capaciteit van ca 11.000 toeschouwers.
En omdat Bournemouth een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt, is het heel interessant om op Bournemouth te wedden.
Waar wordt verder het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Bournemouth

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Engels Voetbal aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op de Premier League.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Premier League nieuws-feed

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?