marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Brentford

Brentford is een club uit de Londense wijk Brentford en opgericht in 1889. De club heeft heel lang in de Football League Championship vertoeft en is pas in 2020 gepromoveerd naar de Premier League. Alwaar het zich goed manifesteert.
De belangrijkste rivaal in de Premier League is Fulham, omdat de wijken naast elkaar liggen in Londen.
Voor lange tijd was Griffin Park de thuishaven, maar deze is in 2020 ingeruild voor het Brentford Community Stadium met een capaciteit van meer dan 17.000 toeschouwers.
Griffin Park Brentford
Omdat Brentford nog niet heel lang in de Premier League speelt, en het behoorlijk goed doet, is het interessant om op Brentford te wedden.
Waar wordt verder het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Beste bookmakers voor Brentford

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Brentford aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Brentford.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Premier League nieuws-feed

 • Rashford uitgesproken: 'De media...
  on 29/02/2024

  Ook de moeilijke verstandhouding tussen de aanvaller en de media kwam ter sprake bij een buitengewoon openhartige Rashford.

 • Waarom de degradatiestrijd in de...
  on 29/02/2024

  Met een strafvermindering voor Everton ziet het perspectief van The Toffees er rooskleuriger uit, maar wat kunnen we nog meer verwachten in […]

 • Ten Hag wil excuses van Fulham na...
  on 29/02/2024

  De manager van Manchester United wil excuses vanuit West-Londen over een filmpje van Bruno Fernandes dat de club op zijn TikTok-kanaal […]

 • Herstelde Timber maakt indruk bij...
  on 29/02/2024

  Arsenal-manager Mikel Arteta kan in wedstrijden nog niet beschikken over Jurriën Timber, maar de tacticus verwacht op basis van de […]

Naast Engels voetbal, zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?