marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Brighton

Brighton, of eigenlijk Brighton & Hove Albion, is opgericht in 1901 en komt uit de stad Brighton and Hove. De grootste successen zijn geboekt in de periode 1979-1983, destijds nog de First Division. En vanaf 2016 speelt Brighton eigenlijk constant in de Premier League, waar het zich goed manifesteert.
De belangrijkste rivaal in de Premier League van Brighton is Crystal Palace. Aan de ene kant vanwege de afstand, dit is maar 60 km. Maar aan de andere kant ook vanwege rivaliserende managers uit de jaren 70, zo wordt gezegd.
Brighton Falmer Stadium

De thuishaven van Brighton is het Falmer Stadium, of wel het Amex stadium, met een capaciteit van meer dan 30.000 toeschouwers.
Brighton is een interessante club om op te wedden omdat Brighton weliswaar niet helemaal aan de top van de Premier League voetbalt, maar toch goed mee doet met de top 10.
Waar wordt verder het meest op gewed bij Engels Voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Brighton

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Brighton aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Brighton.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?