marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Chelsea

Chelsea is een voetbalclub uit Londen en opgericht in 1905.
Belangrijke mijlpalen in de geschiedenis zijn toch wel dat ze al zes keer landskampioen zijn geweest en acht leer de FA Cup hebben gewonnen. Maar Chelsea gedijt ook internationaal goed en laat dit zien door twee keer de Champions League en twee keer de Europa League te winnen.
En met iconische trainers als José Morinho, Guus Hiddink en Ruud Gullit is Chelsea ook in Nederland een populaire club.
Chelsea in 1905
De thuishaven van Chelsea is Stamford Bridge met een capaciteit van meer dan 40.000 toeschouwers.
Chelsea heeft bewezen om aan de top in de Premier League mee te kunnen draaien en is daarom een interessante club om op te wedden.
Waar wordt verder het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kan verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Chelsea

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Chelsea. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Chelsea.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?