marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Crystal Palace

Crystal Palace is een voetbalclub uit Sydenham. Opgericht in 1905 en een goede middenmoter. De club heeft lange tijd in de Football League Championship vertoeft, maar promoveert in 2013 weer naar de Premier League na een zege op Watford.
De belangrijke rivaal van Crystal Palace in de Premier League is Brighton, aan de ene kant vanwege de afstand, dit is maar 60 km. Maar aan de andere kant ook vanwege rivaliserende managers uit de jaren 70, zo wordt gezegd.
Crystal Palace in 1905
De thuishaven is het Selhurst Park stadion met een capaciteit van meer 25.000 toeschouwers.
Omdat Crystal Palace lange tijd in een lagere divisie speelde en nu behoorlijk stabiel is in de Premier League, is het een interessante club om op te wedden.
Waar wordt het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kan verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Crystal Palace

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Crystal Palace aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Crystal Palace.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast voetbal en de Eredivisie, zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals Formule 1, tennis, of golf.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?