marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Everton

Everton is een voetbal club uit Liverpool en opgericht in 1878 vanuit de St Domingo School aldaar.
Ondanks dat Everton wat aan de onderkant van de competitie bungelt, heeft Everton toch het vaakst op het hoogste niveau gespeeld van alle Engelse clubs. Een belangrijk succes uit het verleden is internationaal toe te wijzen aan het winnen van de Europacup II.
Everton in 1909
De thuishaven van Everton is Goodison Park met een capaciteit van meer dan 39.000 toeschouwers.
Omdat Everton toch in het verleden bij de top behoorde van de Premier League, is het een interessante club om op te wedden.
Waar wordt het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kan verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Beste bookmakers voor Everton

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Everton aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Everton.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?