marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Fulham

Fulham FC is een club uit West-Londen, opgericht in 1879 en de oudste prof club uit Londen. Met, net al veel clubs in de UK, een stabiele fan schare.
De club speelt, zeker de laatste jaren afwisselend in de Football League Championship als in de Premier League en heeft nog nooit echt grote prijzen gewonnen.
Belangrijkste succes was het winnen van de UEFA Intertoto Cup in 2002.
Fulham Craven Cottage
De thuisbasis van Fulham is Craven Cottage met een capaciteit van meer dan 22.000 toeschouwers.
Omdat Fulham zowel in de Football League als de Premier League bivakkeert, is het altijd spannend en interessant om op Fulham te wedden.
Waar wordt verder het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kan verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Fulham

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Fulham aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Fulham.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?