marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Leeds

Leeds United FC is een voetbalclub uit West Yorkshire in Leeds en opgericht in 1919.
De club heeft een roering financieel verleden, waarbij het zelfs in 2007 een tijdje de spelers niet kon betalen. Leeds speelt zowel in de Football League Championship als de Premier League maar, sinds de promotie in 2020, al weer een paar jaar in de hoogste divisie. Belangrijkste successen zijn twee keer deelname aan de Champions League, twee keer deelname aan de Europacup I en acht keer deelname aan de UEFA Cup..
Leeds United seizoen 1920-21 wiki PD
De thuisbasis is het Elland Road stadion met een capaciteit van 37.000 toeschouwers.
Leeds is vrij recent weer gepromoveerd en daardoor interessant om op te wedden.
Waar wordt verder het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kan verdienen. De meest voorkomende weddenschap de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Leeds

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Leeds aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Leeds.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?