marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Leicester City

Leicester City FC is opgericht in 1884 en was in het verleden zowel in de FL Championship als de Premier League actief. Maar na de promotie in 2015 speelt de club inmiddels al weer jaren in de hoogste divisie.
Belangrijke mijlpalen zijn toch wel het winnen Premier League kampioenschap in 2016. En niet te vergeten vier keer deelname aan de UEFA cup en een keer de Champions League.
Leicester City Stadium wiki PD
De thuisbasis van Leicester City is het King Power Stadium met een capaciteit van meer dan 30.000 toeschouwers.
Doordat Leicester af en aan in beide Leagues bivakkeert, is het een interessante club om op te wedden.
Waar wordt verder het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kan verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Leicester City

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Leicester City aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Leicester City.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?