marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Liverpool

Liverpool FC is opgericht in 1892 door dezelfde eigenaar destijds als van Everton. En de grootste rivaal in de Premier League is dan ook Everton, niet in de laatste plaats omdat ze beiden hun thuisbasis in Liverpool hebben.
Belangrijke mijlpalen en successen in de geschiedenis van Liverpool zijn toch wel dat ze 19 keer kampioen van de Premier League waren, acht keer de FA Cup en zes keer de Europacup I/UEFA Champions League hebben gewonnen.
En opmerkelijk is ook dat er al heel lang een Duitse trainer, Jürgen Klopp aan het roer staat bij de club.
voetbal keeper
De thuisbasis is het Anfield Stadion in de gelijknamige wijk in Liverpool en heeft een capaciteit van meer dan 50.000 toeschouwers
Omdat Livepool al een tijd tot de Engelse en wereldtop behoort, is het interessant om te wedden op de club.
Waar wordt verder het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kan verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Liverpool

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Liverpool aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Liverpool.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?