marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Manchester United

Manchester United is opgericht in 1878. De belangrijkste rivaal in de Premier League is Manchester City, maar in mindere mate toch ook wel Arsenal, Leeds en Liverpool.
Beroemde trainers en spelers, zowel in het verleden als heden, zijn klinkende namen als Alex Ferguson, Cristiano Ronaldo, Donny van de Beek en natuurlijk “onze” Erik ten Hag.
Man United is zowel nationaal als internationaal succesvol en kan 20 keer het Premier League kampioenschap, twaalf keer de FA Cup en drie keer de Eurpacup I/UEFA Champions League noteren.
RKC Waalwijk
De thuisbasis van de club is Old Trafford met een capaciteit van meer dan meer dan 74.000 toeschouwers.
Omdat Man United al jaren aan de top van de Premier League meedraait, is het interessant om te wedden op de club.
Waar wordt verder het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kan verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Beste bookmakers voor Manchester United

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Manchester United aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Man United.
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?