marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Newcastle

Newcastle United is opgericht in 1892 en speelt vanaf de oprichting bijna onafgebroken in de Premier League op drie jaren na. Een bekende Nederlandse keeper die bij de club aangesloten is geweest is Tim Krul, in 2012 speler van het jaar.
De grote successen van Newcastle zijn alweer van tijdje geleden, maar de verkoop van de club in 2021 aan Saudi Arabische investeerders heeft Newcastle de rijkste club ter wereld gemaakt. Dit biedt kansen op succes.
De thuisbasis van de club is het St James’ Park stadion met een capaciteit van meer dan 50.000 toeschouwers.
Omdat Newcastle als een subtopper een flinke financiële injectie heeft gekregen, is de club interessant om te wedden.
Waar wordt verder het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kan verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Newcastle

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Newcastle aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Newcastle.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?