marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Southampton

Southampton is opgericht in 1885 en speel al jaren in de Premier League en vanaf 2012 continue. Ondanks dat de club wel in de onderste regionen vertoeft, wordt een degradatie toch iedere keer afgewend.
Grote successen kan de club al een aantal jaren niet meer noteren. Wel kennen we een paar bekende Nederlandse spelers uit het verleden, Maarten Stekelenburg en Virgil van Dijk, maar Ronald Koeman als trainer.
voetbal keeper
De thuisbasis van de club is het St Mary’s Stadium met een capaciteit van meer dan 32.000 toeschouwers.
Omdat Southampton toch al jaren in de Premier League bivakkeert, is het een interessante club op te wedden.
Waar wordt het meest op gewed bij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kan verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor Southampton

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Southampton aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Southampton.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?