marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

West Ham United

West Ham is een voetbalclub uit het oosten van Londen en opgericht in 1895. Tot rivalen van de club rekenen we Tottingham, Arsenal en Chelsea.
Het is alweer even geleden dat West Ham een grote beker heeft binnengehaald, maar West Ham behoort toch wel tot de subtop. De laatste 10 jaar is de club tenminste vijf keer in de top 10 geëindigd in de Premier League.
West Ham Olympic Stadium in 2014 wiki PD
De thuisbasis van West Ham is het Olympisch Stadion met een capaciteit van meer dan 62.000 toeschouwers.
Omdat West Ham een stabiele subtopper is, is het interessant om te wedden op de club.
Waar wordt verder het meest op gewed b ij Engels voetbal?
Het wedden op de winnaar van de Premier League is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kan verdienen. De meest voorkomende weddenschap is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Hier wordt erop gewed dat er in een wedstrijd door beide ploegen gescoord wordt.

Top bookmakers voor West Ham United

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op West Ham aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op West Ham.
JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Engels voetbal zijn er nog veel meer sporten en Nederlands voetbal waar je op kunt wedden, zoals de Eredivisie, honkbal of basketbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?