marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Check goed de verschillen in odds

De odds van een bepaalde sportwedstrijd en bookmakers lijken over het algemeen redelijk gelijk, maar ook kleine verschillen in odds kunnen significant zijn. De verschillen in odds, het gemiddelde uitbetalingspercentage en inzetmarge uitgelegd.

Er zijn grote verschillen in odds tussen bookmakers

Het verschil tussen bookmaker X met relatief slechte odds (laten we zeggen 92% uitbetaling) en bookmaker Y met betere odds (97% gemiddelde uitbetaling) is natuurlijk heel erg groot. Voor serieuze en ervaren gokkers en de spelers die graag meervoudige weddenschappen spelen, is het kiezen van de beste bookmaker dan ook cruciaal.

Wat is een gemiddelde uitbetalingspercentage en inzetmarge

Een gemiddeld uitbetalingspercentage van bijvoorbeeld 97% houdt in dat je 97 euro (of equivalent) uitbetaald krijgt voor elke 100 euro die je inzet. Dit uitbetalingspercentage is gebaseerd op gemiddelden en over een lange periode. Het verschil wordt de inzetmarge genoemd. In dit geval is de inzetmarge 3 euro. De inzetmarge van de bookmaker is de brutowinst van het bedrijf.

Wat levert je de juiste bookmaker je financieel op?

Het selecteren van de juiste bookmaker heeft nog steeds financiële impact. Als je maar een paar euro per week inzet, kun je zelfs geld besparen (of meer winnen) door de beste bookmaker te selecteren. Het loont altijd om je beste bookmaker te zoeken, wat voor soort sportgokker je ook bent.
€ 10 per week wedden bij een bookmaker die een uitbetaling van 97% biedt versus wedden bij een bookmaker die 92% biedt, geeft de sportgokker 26 euro meer per jaar op enkelvoudige weddenschappen. Maar op meervoudige weddenschappen loopt dit al snel op tot meer dan 100 euro. Heel belangrijk vind je niet?

De beste bookmaker betekent meer kans op grote financiële winst

 Voor alle sportgokkers die bijvoorbeeld 100 euro of meer per week inzetten, wordt het steeds belangrijker om bookmakers te selecteren met de beste odds (d.w.z. hoogste uitbetalingspercentages).

Populaire bookmakers

JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250