marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Win big met Win to Nil wedden in de Premier League

Een “win to nil” weddenschap is een populaire weddenschap bij Engels voetbal. Wat  is “win to nil wedden? En wat zijn voorbeelden en tips!

Wat is "win to nil" wedden?

Een ‘win to nil’ weddenschap is een populaire weddenschap bij Engels voetbal waarbij je voorspelt welk team zal winnen en of het andere team geen enkel doelpunt zal scoren. Als je deze weddenschap wint, betekent dit dat het team dat je hebt gekozen heeft gewonnen en dat het andere team geen doelpunt heeft gescoord gedurende de hele wedstrijd.

Als je besluit om een ‘win to nil’ weddenschap te plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met de verdediging van het gekozen team en hoeveel doelpunten ze meestal tegen krijgen. Je moet ook rekening houden met de aanvalskracht van het andere team en of ze doorgaans veel doelpunten scoren.

Hoewel deze weddenschap riskanter is dan bijvoorbeeld 1X2, biedt het wel hogere winstkansen en odds.

Wat zijn voorbeelden van "win to nil" weddenschappen?

Hier zijn enkele voorbeelden van ‘win to nil’ weddenschappen bij Engels voetbal:

 1. Manchester City wint tegen Tottenham met ‘win to nil’: Als je deze weddenschap plaatst, betekent dit dat je voorspelt dat Manchester City de wedstrijd zal winnen en dat Tottenham geen doelpunt zal scoren gedurende de hele wedstrijd. Als Manchester City wint met een score van bijvoorbeeld 2-0 of 3-0, win je de weddenschap.

 2. Liverpool wint tegen Chelsea met ‘win to nil’: Als je deze weddenschap plaatst, betekent dit dat je voorspelt dat Liverpool de wedstrijd zal winnen en dat Chelsea geen doelpunt zal scoren gedurende de hele wedstrijd. Als Liverpool wint met een score van bijvoorbeeld 1-0 of 2-0, win je de weddenschap.

 3. Arsenal wint tegen Aston Villa met ‘win to nil’: Als je deze weddenschap plaatst, betekent dit dat je voorspelt dat Arsenal de wedstrijd zal winnen en dat Aston Villa geen doelpunt zal scoren gedurende de hele wedstrijd. Als Arsenal wint met een score van bijvoorbeeld 3-0 of 4-0, win je de weddenschap.

Welke voor-en nadelen heeft "win to nil" wedden?

Als je inzet op “win to nil is het belangrijk te weten wat de voor-en nadelen van deze wedoptie zijn:

Voordelen van "win to nil" wedden

 • Hogere winstkansen:
  Aangezien deze weddenschap moeilijker is dan een standaard weddenschap op de uitslag van een wedstrijd, biedt het hogere winstkansen.
 • Spannende weddenschap:
  Een ‘win to nil’ weddenschap kan de spanning van de wedstrijd vergroten, omdat je niet alleen wedt op wie er zal winnen, maar ook of het andere team geen enkel doelpunt zal scoren gedurende de hele wedstrijd.
 • Meer inzicht in voetbal:
  Het plaatsen van een ‘win to nil’ weddenschap vereist meer kennis van voetbal dan een standaard weddenschap, omdat je rekening moet houden met de verdediging en aanval van beide teams.

Nadelen van "win to nil" wedden

 • Riskanter:
  Omdat je niet alleen wedt op wie er zal winnen, maar ook of het andere team geen doelpunt zal scoren, is deze weddenschap riskanter dan een standaard weddenschap.
 • Meer kans op verlies:
   Als het andere team toch een doelpunt scoort, verlies je de weddenschap, zelfs als het team dat je hebt gekozen wint.

Tips bij "win to nil" wedden

Een aantal enkele tips voor het winnen van een ‘win to nil’ weddenschap bij Engels voetbal:

 1. Onderzoek beide teams:
  Voordat je een ‘win to nil’ weddenschap plaatst, is het belangrijk om de verdediging en aanval van beide teams te onderzoeken. Bekijk hoeveel doelpunten elk team gemiddeld scoort en tegen krijgt, en bepaal welk team de betere verdediging heeft.

 2. Bekijk de geschiedenis van het team:
  Kijk naar de recente geschiedenis van het team dat je wilt kiezen. Hoe vaak hebben ze de afgelopen wedstrijden ’to nil’ gewonnen? Hoe zit het met de aanvalskracht van het andere team?

 3. Houd rekening met blessures en schorsingen:
  Bekijk welke spelers geblesseerd zijn of geschorst voor de wedstrijd en hoe dit het spel van het team kan beïnvloeden.

 4. Overweeg de vorm van beide teams: Bekijk hoe beide teams presteren in de afgelopen wedstrijden. Als het team dat je wilt kiezen in een slechte vorm verkeert en veel doelpunten tegen heeft gekregen, kan het riskanter zijn om een ‘win to nil’ weddenschap te plaatsen.

 5. Kies een betrouwbare bookmaker:
  Kies een betrouwbare bookmaker die de beste kansen biedt voor ‘win to nil’ weddenschappen. Vergelijk de odds en kies de bookmaker met de hoogste uitbetaling.

Verantwoord spelen

Verantwoord spelen betekent dat gokken vooral leuk moet zijn en je altijd moet kunnen stoppen. Indien je problemen ervaart met gokken, neem dan contact op met Loket Kansspel.

Populaire bookmakers

JACKS
Circus Casino & Sport
Free bets
€250